måndag, februari 07, 2011

i en koja på ett golv

Stina berättar spökhistoria:
"det var en gång två flickor som hette Saga och Lowa, de bodde i ett jättestort slott. och.. eh.. bredvid slottet fanns en stor skog, som mamma och pappa prompt sa till sina döttrar att "dit får ni inte gå! där finns det elaka troll". "nej" sa Saga "det ska vi absolut inte.", men då sa Lowa "kom Saga, så går vi ut i skogen och har picnic med kakor, bullar och tårtor och grönsaker och..".."

..sen kom jag inte längre, fick avbryta historien med meningen "..och sen kom Amanda!" eftersom hunden (Amanda) stormade elefanttältet vi satt i.

Saga berättar spökhistoria:
"det var en gång tre flickor som hette Saga och Lowa och Stina. de bodde i ett slott i skogen som var rosa och vitt och de hade en bil som var rosa. mamma och pappa sa att de inte fick gå till skogen för där fanns det häxor och troll... fast de satte sig i den vita bilen och gjorde det i alla fall."

hur bilen gick från rosa till vit framgår inte i berättelsen. det var väl nån av häxorna som spexade till det. ni vet ju hur de beter sig, busarna.

Lowa berättar spökhistoria:
"det var en gång Stina och Saga och Lowa som gick ut i skogen. där fanns det en varg.. och en monster. SKIT! och en fis. och bajs."

den här sagan berättas bäst med otroligt uppspärrade ögon, tänk dig att du är väldigt pigg och exalterad. lite för glad för att det ska ge den här skräckslagna effekten som annars brukar önskas komma av läskiga historier.

2 kommentarer:

  1. haha åh vad underbart!

    SvaraRadera
  2. HAHAHA! asgarvade vid: SKIT! och en fis. och bajs.


    Kidsssss

    SvaraRadera